Liesje in London!

nighty night... don't let the bedbugs bite... well, yes the did!

Een mooibegin/eind van mijn 2e week..

Het was al weer de 2e week dat ik in london zat. alles ging goed. werk was ook wel oke.
Maar toen..

Toen kreeg ik ineens overal bultjes. wat soms ook begon te jeuken.
En elke dag kreeg ik er steeds meer bij!
Ik vond het raar.. want eigelijk ben ik nergens allergisch voor. dus toch maar even naar de appotheek om te vragen of ze iets hadden tegen allergieen en jeuk.
gelukkig hadden ze vanalles. tjah ook wel zalfjes.. maar dan blijf je smeren had ik het idee.

De zelfde avond nog..
Ik was met mama aan het kletsen over mijn bulten en liet ze ook zien om te kijken of zij misschien raad had. toen kwam mijn huisgenoot bij me.. en hadden we het er ook over en toen zij hij voor de grap. OW! je heb bedbugs! en begon te laggen.. (pff wat een sukkel)

Toen begon er bij mij en mama een lampje te branden.. tjah dat kan natuurlijk ook.
Bestaan ze dan nog? jah.. helaas wel. (een insekten prof. zij op internet dat we met die beesten in oorlog zijn.) Nou ik geloof dat graag!.

Dus ik die zelfde dag nog op onderzoek uit. en info gezocht op internet.
Enge, vieze beesten zijn het maar.. toch maar alle winkels bij langs voor gif voor die beesten nou ja, tegen!! maar het zekere voor het onzekere!
Maar uiteinderlijk kwam ik ergens terecht waar ze wel een bus hadden, dus snel naar huis gegaan en alles wat van houd was en kieren had.. ondergespoten. maar voordat ik dat dee had ik het meeste van mijn kleding maar in en zak gedaan. Toen keek ik in mijn lade kast. en ja hoor! daar waren een paar oude velletjes van die beestjes. Net als een slang laten ze dat achter. dus ook maar dat kastje ondergespoten.

Ik met lange mouwen werken en over straat lopen met dat mooie weeren aangename temp. Door die stomme bulten waar echt niet gezien wilde worden! het leek wel een ziekte ofzo.
Eigelijk wilde ik gewoon heel graag naar huis op dat moment! ik durfde eigelijk ook niet meer te slapen. Omdat ik wist dat ze pas kwamen als het pikke donker duiten maar ook binnen was. en je in diepe slaap was. dus werd elk uur misschien wel wakker om te kijken of ze onder mijn lakens waren. maar gelukkig zag ik toen niets.

Nou jah... nu is het bijna een week geleden dat ik er achter kwam wat ik had. en waar ik last van heb. Maar het probleem was in het begin eigelijk dat mijn huisbaas nog op vakantie was! tjah. wat doe je dan? ik had heb toch maar op de hoogte gebracht dat ik vermoede dat er bedbugs in huis waren. maar gelukkig is hij deze week weer terug van vakantie. en haden we het er over gehad.
Ik moest het 2 a 3 dagen even aanzien, en als ik nog wat zag of gebeten werd. moest er maar een bedrijf langs komen. maar gelijk gister werd ik wakker en keek naar de muur. en zag een rond kruipen. Gelukkig was Parm ook al wakker en had hem geroepen. En had mij gezecht dat hij gelijk die dag nog een bedrijf zou gaan bellen.

Gister uit het werk had ik een briefje onder mijn deur gevonden van Parm waar op stond dat er vandaag een bedrijf lang zou komen om te kijken.
Nou... ze hebben allen onder gespoten.. en nu moet ik een heel boekwerk bij lang gaan om precies te gaan doen wat hun zeggen... en geloof mij.. wat veel regels! En over 14 dagen.. moet ik alles! maar dan ook alles weer schoon maken. en dan hopen dat ze niet meer terug komen. Nou ik hou mijn vingers gekruist.. want eigelijk heb ik er niet zo'n vertrouwen in op één of andere manier.

Helaas zijn ze niet gelijk dood.. wand het kan zelfs nog wel 3 dagen zo zijn dat ik weeg gebeten word. Daar zit ik dus echt! niet op te wachten! jeetje dat jeukt zo erg. nog erger dan een brandnetel of wat dan ook. maar het beste is om niet te krabben.. maar das moeilijk hoor!

Niek

Brrrrr..! Die huisgenoten van jou zijn pretty scary! Heb net even gegoogled op bed bugs en ik denk niet dat ik mijn neus nog hoger had kunnen optrekken..! Nu maar hopen dat die exterminators goed werk leveren. In tussentijd: veel sterkte & fingers crossed!

Niek

Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite!
And if they do, take your shoe and beat them til they're black and blue!

Marisje

Hi lieve schat!

Wat vervelend om te lezen dat je last hebt van die vieze beesten! ik keek net op internet maar ze zien er niet bepaald fris uit!
Ik hoop echt dat ze snel op gezodemieterd zijn en je weer rustig kunt slapen!
Slecht slapen kun je natuurlijk niet goed gebruiken met je dagelijkse werk!

Heel veel succes schat en we spreken elkaar trouwens snel weer op msn!

Lukt het verder een beetje in je dagelijkse leventje?
Nog weer mensen ontmoet?

Ik heb trouwens mijn rijbewijs gehaald! hoe chill is dat!!

Slaap lekker (wat je waarschijnlijk als doet!)

Liefs mij

ank

nu maar hopen dat ze weg blijfen en het niet te gezellig vonden bij jou in bed .

liefs mam