Wat ik allemaal nog beleeft heb na 21-04-11
Daar zit ik dan in op 25 juli achter mijn oude plekje bij de pc.. in Groningen.
Er is erg veel gebeurd na dat ik mijn laatste verhaal heb geschreven.
Leuke feestjes.. ergenissen op het werk. leuke interessante dingen op het werk.. (bijvoorbeeld in slaap vallen op het werk) Ssst..
Oke... eind April:
Monique, Martijn, Papa en Jannie kwamen mij opzoeken in London voor een paar dagen.
Het was erg mooi weer.. en ik heb zo veel mogelijk van London aan hun laten zien als ik kon.
Ze kwamen op de dag aan van HET huwelijk in London! En tuurlijk heb ik ff tv gekeken! Dacht dus ff niet dat ik daar tussen die miljoen mensen ging staan om iets van 2 seconden te kunnen zien van het paar..
We hebben samen een paar leuke dagen gehad en van de stad genoten.
Maar toen... het weekend er na.
Pam kwam een weekend terug vanuit italy om ons weer te zien en hebben we met z'n allen een drankje gedaan op een zondag avond. Het was er fijn om der weer te zien en te zien dat het erg goed met der ging! Loes was ook mee... en na het drankje hadden we nog geen zin om naar huis te gaan dus hadden besloten om samen nog ff een drankje te doen. Tjah niet echt makkelijk te vinden wat nog open was op een zondag avond maar toch wat gevonden om lekker op een terrasje te zitten met een biertje te doen. Toen hadden we het geniaale plan om toch nog even naar onze O'neills te gaan om ff te dansen en biertjes te doen ect!
00:00 uur, het dakterras ging al dicht omdat ze langzamerhand wilden gaan sluiten. Eenkennis van ons die nog was gekomen was nog even naar de wc gegaan dachten wij, dus stonden nog op hem te wachten boven aan de trap. En ja hoor! 2 Nederlandse jongens horen Loes en mij kletsen.. And what do you expect... 1 of them is a nice guy!
We raakten aan de praat.. en kwamen der achter dat we allemaal nog niet naar huis wilde gaan en besloten naar een club te gaan die tot 3 uur nog open was.. Nou leuk dacht ik! 4 nieuwe nederlanders leren kennen en nog een beetje dansen! prima! Maar Loes wilde niet meer mee.. dus ik ging gewoon lekker met de jongens mee..
En ja.... achter dit verhaal zit dus... dat die ( nice guy! ) Mark is... wie had dat gedacht huh?!
En toen... toen was het al Mei.. en hoefde nog maar 4 weken te werken! jeej!
MIjn laatste 3 weken was: 1 week maintenance en 2 weekjes HR and Accounts! erg leuk veel lol en veel geleerd!
Wat ik ondertussen allemaal heb gedaan?! OKe... vertel het heel kort en krachtig!
Daar komt i!: shoppen, feesten, hennah tattoo's laten zetten metIr!, naar het park gaan, lekker koken, Erg lui zijn op de zondagen! en dat is: Gewoonde hele dagin bed liggen tv kijken.. om4 uur toch honger krijgen.. toch maar douchen en wateten te halen. enweer tv kijken.
Enwij.. mijn(Man enDochter) Mark en Iris heerlijk een dagje strand in brighton gehad! leuk leuk!
Ja..... en liesje is ook nog 3 dagen in Parisgeweest!!
Met de treinvanuitLondon binnen 2,5 uur in Paris! Echt geweldig!
Heel erg veel gezien en gedaan.. erg mooie stad en ga er zowiezo weer heen!
Is hetecht een romantishe stad?! overdag niet, maar in de avond wel! zeker wel!
Daarnahad ik nog maar 5 dagen omvanLondon te genieten... dat was echt veel te kort!
Je gaat de vrienden missen die je daar hebt gemaakt,je hebtnet een relatie, je weet niet wat en waar je het moet zoeken. alles kwam ineens op je dakje terecht. en dan?!
Je hebt geen keus. Je moet uiteindelijk alles achter laten wat je daar hebt opgebouwd...
Jelieve vriendinnen en vrienden, je vriendje..well live sucks hard!
Zonder datje het wilt endoor hebt maakje ook een band met de stad zelf. Je loopt daar gewoon lekker rond en niemand kent je.. dat is een heerlijk gevoel! en datkan daar al heel snel! niet dat je ineens je vrienden daar op straatzien lopen.. dat is onmogelijk!
Maar dan.. de leaving party. voor al onze vrienden en collega's waar je al die tijd mee hebt doorgebracht. en gelukkig kwamen al de belangrijke mensen opdagen! En was al helemaal blij dat Lor en Raguel derwaren. Dat betekende zo veel voor me! ow wat mis ik die meiden zeg!!!
En nu... mijn leventje is weer normaal... gewoon werken. En gelukkigallemaal leuke dingen doen met Mark samen. Beetje kijken waar ik heen ga, wat ik ga doen, waar ik ga wonen you name it!
zoals ik altijd zeg... just the same old, same old!
Dikke kus Mij.