Liesje in London!

Oost West Thuis Best!

2 weekjes thuis in Groningen.

Voor dat ik naar nederland terug ging.. had ik zeker zin om terug te komen.
Maar ik was me ook wel bewust dat het misschien net zo moeilijk zou zijn als ik weer terug moest naar London.

Maar eenmaal geland kom ik niet wachten om me grote zus weer te zien bij de ontvangst hal!
En de grote verrassing mijn grote broer!
Het was ook wel weer even wennen hoor om weer op de nederlandse bodum te staan.
Het leek of niets was veranderd! Misschien ook wel goed ook.

Ik heb het heel erg lekker druk gehad in groningen... fam. en vrienden weer gezien. en lekker weer even uit geweest in Pand 48!! Natuurlijk!

Na zo'n kleine 2 weken besef je je wel wat belangrijk voor je is, en wat je dus niet wilt missen.
Je bent weer thuis... en dan? weer het oude leventje op pakken?
Dat is wel erg moeilijk, want na 5 maanden je eigen leven te lijden in london.. ziet alles er anders uit. Ook al heb je veel bij gepraat met Fam. en vrienden.. toch is het anders.

Nu weer terug in London gaat het hier ook allemaal weer door.. maar dat is toch een heel ander gevoel. net als of het hier niet uit maakt wat en hoe je het doet... als je maar gewoon weer naar het werk gaat en je huishouden doet...
De mensen zijn het zelfde en net als anders kijkt niemand echt voor je om of wat dan ook.

Dus nu zit ik hier... dit verhaaltje te schijven en me klaar te maken voor het werk.
Het gaat allemaal gewoon verder...

Dikke kus
Marlies

(er zijn ook foto's van de 2 weken Grunn)

Klara

Hey Marlies,

geniet nou maar lekker van die laatste maanden in Londen. Later als je echt groot bent, (haha) zul je beseffen hoe zo'n leuke periode dit geweest is en zul je hier vaak aan terug denken.

Groeten,
Klara en de 3J's

ank

lieve Lies,

ontroerend mooi geschreven, knap hoor om je gedachten zo neer te zetten. en er is altijd wel iemand in london het zij je vrienden of collega`s die om je denken ook al merk je dat niet direkt.

liefs mam.

LHV

Hoi Lies,

Life goes on.......4 months to go
Sure you can......I can do also

LHV

Xxxxxxxxxx