Liesje in London!

Het was maar kort!

Het was maar heel kort dat we elkaar kenden..

Het begon allemaal.... op een avond dat ik uit ging met Raguel en zij een kennis mee nam om ff lekker wat te gaan drinken.
Het was een Italiaans meisje van 26 ( nou ja,, jonge vrouw!) Gewoon lekker The girl next door!

Nou... dat bleek wel anders! Ze is eigelijk zo gek als een deur! lief en grappig.
We liepen een cocktail bar binnen genaamd Ladybird. erg mooi leuk en klein.

We begonnen gelijk met een 1L. cocktail. met z'n 3en! gewoon.. samen delen.
Heerlijk.. lekker kletsen (you know the story and so on and so on)
Eigelijk eindigde de avond nou ja nacht .. Dat pamela samen met mij naar huis ging en bij bleef crashen.

Daarna hebben we nog heel veel mee gemaakt met haar! echt de grootste lol en we leerden elkaar heel snel kennen. eerst waren we maar met z'n 3en. maar toen we haar leerden kennen met z'n 4en.

Maar toen vertelde ze ons dat ze weg ging en terug wilde naar Italë, ze miste het heel erg en wilde gewoon weg uit de UK. Dat begrepen we opzich wel omdat dat ons ook wel een voor kwam. Maar het werd eigelijk alleen maar moeilijker voor der. puur omdat wij het allemaal zo leuk hadden met elkaar en we echt naar elkaar toe groeiden. Wij wilden niet dat ze weg ging, en zij zag ook dat het misschien ook nog wel lastiger werd dan ze dacht om weg te gaan.
Want.. eigelijk werd London steeds leuker!

Maar... we hebben het er niet zo maar bij laten liggen! neee.... dat moest gevierd worden!
Ze wilde vrijdag,zaterdag en zondag zowiezo wat doen!
Vrijdag zijn Lorena,Pamela en ik weer naar Ladybird, nog 1 keer een cocktail drinken!
Om 12 uur waren we allemaal al weer heerlijk in ons eigen bedje.. want voor Lorena en mij, was het natuurlijk wel werken geblazen in het weekend! En.. ook omdat we zaterdag ook nog grote plannen hadden!
We begonnen bij mij lekker wat drankjes te drinken, pizza eten en natuurlijk een heerlijk toetje!
Daarna zijn we Three three three mothers gegaan wat Pam had uitgezocht om uit te gaan...
Erg leuk! lekker wezen dansen en gek doen...

Zondag hebben we voor het laatst nog een koffie gedronken in Covent Garden waar we altijd lekker bij kletsten met een grote kop koffie of thee. Lorenahad helaas nog veel te doen en was erg moe, duszijn Pam en ik nog1 keer naar een rest. geweest waar we 1 keer eerder hadden gegeten. Het voelde bijna als het laatste avond maal.. want daarna heb ikhaar helaas niet meer gezien. Maar dat maakt niet uit. want we hebben al veel plannen om elkaar allemaal op te zoekenin Spanje, Italië, Nederland en misschien (ligt er aan wie er dan nog woont) London.
Maarze komt waarschijnlijk infebruari ons al weer opzoeken.

Nou... geniet van defoto's en... ik zeg het voor ons alle 3..WE MIS YOU PAM!!

Dikke kus,
Marlies